Interactieve sessies met de zorgaanbieders-community

VECOZO_6935_AS.jpg

Op maandag 13 mei 2024 kwam de zorgaanbieders-community weer samen. Deze keer bij ons op kantoor. Met een enthousiaste groep zijn we aan de slag gegaan. 

Hoe zag de dag eruit? 
Na een korte introductie en rondleiding, startten we met enkele updates: 

  • Een update van de backlog. We vertelden wat is er tot nu toe is gebeurd met de feedback vanuit de vorige bijeenkomsten.   
  • Terugkoppeling van de testbijeenkomst. We gaven een overzicht van de verbeterpunten die we verder gaan onderzoeken, en verbeterpunten die we meteen gaan oppakken.
  • Interessante ontwikkelingen. We deelden informatie over nieuwe diensten en het doorontwikkelen van bestaande diensten. De community wordt vaak als eerste meegenomen in ontwikkelingen en mag dan input leveren, éxtra interessant dus om hier onderdeel van te zijn. 

Interactieve sessies 
We vervolgden de dag met twee interactieve sessies: 

  1. Interactieve sessie Gebruikersbeheer 
    In deze sessie leerden we meer over hoe zorgaanbieders werken. Wanneer gebruiken ze ons platform, wat hebben ze nodig en waar lopen ze tegenaan? Door hier een beter beeld van te krijgen, kunnen we gerichter en beter producten en diensten ontwikkelen. 
  2. Interactieve sessie zorgaanbieders-community 
    Daarna gingen we verder met een sessie over de zorgaanbieders-community zelf. Zo'n half jaar geleden zijn we gestart en inmiddels is het tijd om te kijken hoe we samen de community kunnen laten groeien. Met de Walt Disney Methode gingen we aan de slag met stellingen over het ambassadeurschap en successen.  

Alle feedback en ideeën uit de sessies analyseren we en wordt teruggekoppeld aan de community. Ook via onze website houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

We kijken terug op een geslaagde, interactieve en productieve dag. Heel veel dank aan alle aanwezigen! 

Bent u zorgverlener en wilt u ook meedenken in onze zorgaanbieders-community? Meld u dan aan via zorgaanbieders-community@vecozo.nl.

Terug naar overzicht