Hoe kan ik inloggen in Firefox?

Antwoord

Installeren in Firefox is niet mogelijk omdat Firefox geen certificaatbeheer heeft. U kunt uw certificaat installeren in Chrome, Microsoft Edge of Safari. Een handleiding voor het installeren van een persoonlijk certificaat vindt u op onze website via Support > Gebruikers & certificaten > Hoe kan ik mijn certificaat installeren/vernieuwen? Ook op ons YouTube kanaal vindt u instructievideo's die u verder helpen met het installeren van uw certificaat.

Na het installeren in één van bovengenoemde browsers, maakt u een back-up van het certificaat. Vervolgens plaatst u de back-up terug in Firefox om daarna te kunnen inloggen met het certificaat in Firefox. Een handleiding voor het maken en terugplaatsen van een back-up vindt u op onze website via Support > Gebruikers & certificaten > Back-up maken/terugplaatsen. Ook op ons YouTube kanaal vindt u instructievideo's die u verder helpen met het maken van een back-up.

Nadat de back-up in Firefox is geplaatst, kunt u op onze website inloggen en gebruik maken van de diensten van VECOZO.

Let op! Gebruikt u Firefox met versie 90 (of hoger), dan is het importeren van een back-up niet meer nodig. Wanneer het certificaat reeds al in de Microsoft Certificate Store (Windows) of in de Sleutelhangertoegang van uw Apple computer, wordt deze automatisch overgenomen door Firefox.

In Firefox kunt u nagaan welke versie voor u van toepassing is. Hiervoor klikt u rechtsboven op de drie liggende streepjes > Help > Over Firefox.