Ik krijg tijdens het installeren/verlengen de melding ‘Mogelijk heeft u te weinig rechten’, wat moet ik doen?

Antwoord

Als u tijdens het installeren/verlengen van uw certificaat de melding krijgt ‘Mogelijk heeft u te weinig rechten’, dan betekent dit dat uw account niet over de juiste rechten beschikt. Dit is meestal zo ingesteld door uw organisatie.

U kunt dit ook controleren door Google Chrome te openen en vervolgens rechtsboven op de ‘drie puntjes’ te klikken. Vervolgens opent zich een lijst en helemaal onderaan kunt u dan zien of uw computer wordt beheerd door uw organisatie of niet, zoals te zien in de afbeelding hieronder.

Wordt uw computer beheerd door uw organisatie? Neem dan contact op met de systeembeheerder/ICT-er. Zij kunnen uw rechten aanpassen zodat installatie/verlenging wel mogelijk is.