Hoe kan ik een vragenlijst invullen?

Antwoord

Wanneer de vragenlijst te zien is in het overzicht en u klikt op het icoontje in de kolom Actie Uitvragen logo invullen, wordt de vragenlijst geopend. Het eerste scherm bevat een voorwoord. Door op de knop “Volgende” te klikken gaat u naar de volgende pagina.

Uitvragen3

Uitvragen4

De knop “Volgende” wordt pas getoond wanneer u alle verplichte velden op deze pagina heeft ingevuld. In dit geval dient het vakje gevalideerd aangevinkt te worden. Zodra dat gebeurd is wordt de knop “Volgende” getoond en kan verder gegaan worden met het invullen van de volgende pagina van de vragenlijst. Door op de knop “Vorige” te klikken gaat u naar de vorige pagina van de vragenlijst, in dit geval met de eerste vragen.