Ik ben softwarepartij, waar vind ik informatie over de dienst COV?

Antwoord

Voor toegang tot de project- en ontwikkeldocumentatie van de dienst Controle op verzekeringsgegevens dient u voor deze dienst aangesloten te zijn bij VECOZO als softwarepartij.

Waar vind ik project-/technische informatie?

Om toegang te krijgen tot project-/technische informatie dient u te beschikken over een persoonlijk certificaat met autorisatie voor de dienst COV. Als u met dit certificaat inlogt op de testomgeving vindt u de documentatie via het menu Mijn Diensten > Controle op verzekeringsgegevens onder het kopje 'Documentatie'.

Impersonation

Via de webservice COV VZ801/802 met gebruik van impersonation controleert VECOZO of de aanroepende partij een toestemmingsverklaring heeft van de zorgaanbieder die is aangeduid met de AGB-code in het heenbericht.

Als in het heenbericht een AGB-code staat van een praktijk of instelling wordt er een controle op de toestemmingsverklaring uitgevoerd.

Aangesloten als softwarepartij, maar geen toegang tot de project-/technische informatie

Wenst u gebruik te maken van een dienst waarvoor u nog geen autorisaties hebt, stuur dan een e-mail naar softwarehelpdesk@vecozo.nl. Geef hierin duidelijk aan van welke dienst u gebruik wenst te maken.

Nog niet aangesloten als softwarepartij

Het is allereerst belangrijk dat u als softwarepartij aangesloten bent bij VECOZO. Als dit nog niet het geval is dan dient u een aanmelding te doen via het onderstaande formulier.

Aanmelden als software- of tussenpartij

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Softwarepartijen