Kan ik een notificatie per e-mail ontvangen van het ingediende OHW-Grouper bestand?

Antwoord

Als u een notificatie per e-mail wilt ontvangen kunt u dit instellen via het menu Groupers > Beheren notificatie. Op de beheerpagina kunt u vastleggen van welke acties in de OHW- Grouper u een notificatie wilt ontvangen.

Via het tabblad Instantie stelt u de notificatie in naar een e-mailadres dat door de hele organisatie gebruikt wordt, via het tabblad Persoonlijk naar een e-mailadres dat alleen door uzelf gebruikt wordt. Bij alle door uw organisatie ingediende bestanden wordt bij de geselecteerde actie dan een notificatie naar de opgegeven e-mailadressen verstuurd.

Houd er rekening mee dat andere gebruikers namens uw organisatie ook toegang hebben tot de tab Instantie, en de instellingen voor uw organisatie kunnen beheren.

Algemeen

Onderhanden werk (OHW)-Grouper

Declaratie-Grouper

Informatie voor Softwarepartijen