STORING: donderdag 19 mei 2022 09:39. Betreft Traagheid Notitieverkeer Meer weten?

Hoe kan ik de vindbaarheid van mijn organisatie op volgjezorg.nl verbeteren?

Antwoord

Op Volgjezorg kunnen patiënten hun zorgaanbieder online toestemming geven. Soms wijkt de naam, waarmee zorgaanbieders hierin geregistreerd staan, af van de ‘gevelnaam’ waaronder zij bekend zijn bij hun patiënten. Die hebben dan soms ook moeite om hun zorgaanbieders te vinden en vervolgens online toestemming te geven. Daar is een oplossing voor: de ‘slimme link’ naar volgjezorg.nl.

Door een slimme link op uw website te plaatsen, kunnen uw patiënten met één muisklik naar de juiste pagina van volgjezorg.nl om u toestemming te geven. Zij hoeven uw praktijk of apotheek niet meer op te zoeken via de zoekfunctie. Dat maakt het proces van online toestemming regelen een stuk eenvoudiger voor uw patiënten. En u loopt geen risico meer dat uw patiënten u niet kunnen vinden op volgjezorg.nl.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de slimme link op uw website te plaatsen. Dat doet u door een aangepaste link naar volgjezorg.nl op te nemen waarin uw AGB-code is opgenomen. (Zie hieronder.)

De AGB-code is van belang als u wilt dat uw patiënt de toestemming via dienst opt-in van VECOZO indient. Het is dan wel belangrijk dat VZVZ weet welke AGB-code bij welke URA hoort en dit ook voor u vastlegt.

Nederlands:

persoonlijk.volgjezorg.nl/nl/toestemmingen/Agb/<8-cijferige-AGB>

Engels:

persoonlijk.volgjezorg.nl/en/toestemmingen/Agb/<8-cijferige-AGB>

URA en/of AGB-code onbekend? 

Let op! Het is belangrijk dat bij VZVZ de juiste AGB-code bij de URA staat geregistreerd.

Dit kunt u controleren door contact op te nemen met het VZVZ Servicecentrum.

Als u uw AGB-code niet meer weet, kunt u inloggen op vecozo.nl. Eenmaal ingelogd, ziet u rechtsboven in het scherm wat uw AGB-code is.

Twijfelt u hierover of is er iets veranderd? Neem dan contact met het VZVZ Servicecentrum via: support@vzvz.nl of 070-317 34 92.

Op Volgjezorg kunnen patiënten hun zorgaanbieder online toestemming geven. Soms wijkt de naam, waarmee zorgaanbieders hierin geregistreerd staan, af van de ‘gevelnaam’ waaronder zij bekend zijn bij hun patiënten. Die hebben dan soms ook moeite om hun zorgaanbieders te vinden en vervolgens online toestemming te geven. Daar is een oplossing voor: de ‘slimme link’ naar volgjezorg.nl.

Door een slimme link op uw website te plaatsen, kunnen uw patiënten met één muisklik naar de juiste pagina van volgjezorg.nl om u toestemming te geven. Zij hoeven uw praktijk of apotheek niet meer op te zoeken via de zoekfunctie. Dat maakt het proces van online toestemming regelen een stuk eenvoudiger voor uw patiënten. En u loopt geen risico meer dat uw patiënten u niet kunnen vinden op volgjezorg.nl.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de slimme link op uw website te plaatsen. Dat doet u door een aangepaste link naar volgjezorg.nl op te nemen. U kunt kiezen de link te plaatsen met uw AGB-code erin, of met uw URA. Wij adviseren het URA te gebruiken. URA is het meest toekomstvast, omdat deze bij VZVZ geregistreerd staat als aansluiting op het LSP.

De AGB-code is van belang als u wilt dat uw patiënt de toestemming via dienst opt-in van VECOZO indient. Het is dan wel belangrijk dat VZVZ weet welke AGB-code bij welke URA hoort.

Nederlands:

persoonlijk.volgjezorg.nl/nl/toestemmingen/Agb/<8-cijferige-AGB>

persoonlijk.volgjezorg.nl/nl/toestemmingen/Ura/<8-cijferige-URA>

Engels:

persoonlijk.volgjezorg.nl/en/toestemmingen/Agb/<8-cijferige-AGB>

persoonlijk.volgjezorg.nl/en/toestemmingen/Ura/<8-cijferige-URA>

 

URA en/of AGB-code onbekend?

Let op! Het is belangrijk dat bij VZVZ de juiste AGB-code bij de URA staat geregistreerd.

Als u uw URA niet meer weet, kunt u deze opvragen bij het VZVZ Servicecentrum.

Als u uw AGB-code niet meer weet, kunt u inloggen op vecozo.nl. Eenmaal ingelogd, ziet u rechtsboven in het scherm wat uw AGB-code is.

Twijfelt u hierover of is er iets veranderd? Neem dan contact met ons op via: support@vzvz.nl of 070-317 34 92.

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Aanmeldingen van patiënten

Vindbaarheid

Notificaties