Wat mag ik versturen via de (functionele) berichtenbox en naar wie?

Antwoord

(Functionele) berichtenboxen zijn bedoeld om zorgadministratieve processen te ondersteunen. Functionele berichtenboxen moeten worden gekoppeld aan doelen, zodat het duidelijk is welke soorten vragen/onderwerpen naar welke functionele berichtenboxen gestuurd kunnen worden.

Enkele voorbeelden van doelen zijn: Declaraties, Inkoop, Naleving en Machtigingen. Een box met het doel Declaraties bijvoorbeeld kan gebruikt worden voor berichten met vragen en opmerkingen over declaraties.

Dit is een eenvoudige manier voor het versturen en ontvangen van ongestructureerde berichten (platte tekst, al dan niet vergezeld van een bijlage), als aanvulling op de gestructureerde berichten die via andere VECOZO diensten worden uitgewisseld. De Berichtenbox kan gebruikt worden door zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgkantoren en VECOZO medewerkers. Softwarepartijen kunnen geen gebruik maken van de VECOZO Berichtenbox.

Het is niet de bedoeling dat gevoelige informatie (declaraties, patiëntgegevens, etc.) gedeeld wordt via de Berichtenbox. Hiervoor blijven de andere diensten van VECOZO beschikbaar.

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Berichten

Functionele berichtenbox

Persoonlijke berichtenbox