Ik maak gebruik van een online softwarepakket zonder gebruik van toestemmingsverklaringen. Wat is hiervan het gevolg voor het registreren van de IP-adressen?

Antwoord

Uw systeemcertificaat is geïnstalleerd bij uw softwarepartij en u benadert de software online. In dit geval kunt u op onze website in het registratiescherm uw softwarepartij selecteren. De door uw softwarepartij geregistreerde IP-adressen worden dan automatisch aan uw systeemcertificaat gekoppeld. De contactpersoon van de onderneming kan de softwarepartij als volgt registreren:

• Ga naar www.vecozo.nl en klik op Inloggen.
  • Log in met uw persoonlijke certificaat en klik op uw naam/gebruikersnummer.
  • Klik op Mijn gegevens en vervolgens op Algemene instellingen.
  • Klik in het scherm met gebruikersgegevens op de knop IP-adressen.
  • Selecteer uw systeemcertificaat door op 14-cijferige gebruikersnummer te klikken.
  • Vervolgens klikt u op Selecteer uw Softwarepartij.
  • Hier kunt u één of meerdere softwarepartijen selecteren door het vink-boxje aan te klikken.

Staat uw softwarepartij er niet tussen? Neem dan contact op met uw softwarepartij.

Let op: heeft u als zorgaanbieder een toestemmingsverklaring ingeregeld voor de softwarepartij? Dan hoeft u als zorgaanbieder geen actie te ondernemen. Wanneer de softwarepartij de IP-adressen heeft geregistreerd, is dit automatisch geregeld voor u als zorgaanbieder.