Onze organisatie maakt gebruik van een VPN-verbinding/server, wat is hiervan het gevolg?

Antwoord

Maakt u gebruik van een (online) softwarepakket? Informeer eerst bij uw softwarepartij.

Om het IP-adres te achterhalen waarmee u de diensten van VECOZO benadert, gaat u naar:

https://whatismyipaddress.com/

Het resultaat is dan zowel het publieke IPv6 als het publieke IPv4 IP-adres. Het publieke IPv4 IP-adres moet u bij VECOZO registreren.

Vermoedt u dat sprake is van een reeks IP-adressen? Achterhaal deze dan bij uw VPN-provider.