Onze organisatie maakt gebruik van E-Zorg, wat moet ik registreren?

Antwoord

Als u voor uw ZIS of HIS gebruik maakt van een extern online softwarepakket geldt het volgende:

• U heeft hiervoor een toestemmingsverklaring ingeregeld: Kijk hiervoor bij de veelgestelde vraag 'Mijn softwarepartij staat niet in het registratiescherm van VECOZO en ik kan deze daarom niet selecteren. Hoe kan dit?'
  • Uw systeemcertificaat is geïnstalleerd bij uw softwarepartij en u benadert de software online: Kijk hiervoor bij de veelgestelde vraag 'Mijn softwarepartij geeft aan dat ik zelf niets bij VECOZO moet registreren, maar ik ontvang wel een herinnering. Is de registratie van mijn IP-adres in orde?'

Maakt u gebruik van een volledig lokaal geïnstalleerd softwarepakket en maakt u via E-Zorg gebruik van het internet?
Registreer dan de door E-Zorg gecommuniceerde reeks publieke IPv4 IP-adressen. Klik hier voor meer informatie over het registreren van de IP-adressen van E-Zorg.