Ik bied een online softwarepakket aan zonder gebruik van toestemmingsverklaringen. Hoe registreer ik mijn IP-adressen bij VECOZO?

Antwoord

Hebt u het aanvraagformulier voor een persoonlijk certificaat ingediend zoals vermeld staat bij de veelgestelde vraag 'Ik bied een online softwarepakket aan zonder gebruik van toestemmingsverklaringen. Hoe maak ik het mijn klanten zo gemakkelijk mogelijk?' en de certificaatgegevens ontvangen?

Dan kunt u vervolgens als contactpersoon voor uw klanten IP-adressen registreren bij VECOZO:

• Ga naar www.vecozo.nl en installeer uw nieuwe persoonlijke certificaat.
  • Log na de installatie van uw persoonlijke certificaat in en klik op uw naam/gebruikersnummer.
  • Klik op Mijn gegevens en vervolgens op Algemene instellingen.
  • Klik in het scherm met gebruikersgegevens op de knop IP-adressen.
  • Klik hier op de knop Instellen IP-adressen voor klanten.
  • Klik daarna op de knop Instellen IP-adressen.
  • Registreer in het scherm de IP-adres(sen) voor uw organisatie.

Bekijk ook onze instructie of instructievideo (opent in een nieuw venster).