Hoe kan ik mijn IP-adres registreren?

Antwoord

De contactpersoon van de organisatie kan het IP-adres bij VECOZO als volgt registreren:

• Ga naar www.vecozo.nl en klik op Inloggen.
  • Log in met uw geldige persoonlijke certificaat en klik op uw naam/gebruikersnummer.
  • Klik op Mijn gegevens en vervolgens op Algemene instellingen.
  • Klik in het scherm met gebruikersgegevens op de knop IP-adressen.
  • Klik in de overzichtspagina op het systeemcertificaat waarvan u het IP-adres wilt registreren.
  • Registreer in het scherm het IP-adres of reeksen IP-adressen per systeemcertificaat.

Bekijk ook onze instructie of instructievideo (opent in een nieuw venster).

Let op: Om in te loggen hebt u een geldig persoonlijk certificaat nodig. Is uw certificaat verlopen? Installeer deze dan opnieuw met behulp van de instructie