Hoe onderteken ik de aansluitovereenkomst?

Antwoord

Ondernemingen gevestigd in Nederland hebben de volgende opties voor het ondertekenen: iDIN of AMP groep. De identificatie via iDIN doorloopt u zelf digitaal op uw eigen computer. Tijdens de identificatie door onze partner AMP Groep ondertekent u op uw eigen locatie de overeenkomst digitaal op hun tablet.

Ondernemingen gevestigd in het buitenland kunnen geen gebruik maken van AMP Groep of iDIN. Wij sturen de overeenkomst per e-mail naar de tekenbevoegde.

Ondertekenen bij identificatie via iDIN

Eerst vindt de identificatie plaats. Deze identificatie wordt (direct automatisch en/of handmatig) gecontroleerd. Na de controle moet u zich pnieuw identificeren en kunt u meteen de aansluitovereenkomst ondertekenen. Zo weten we zeker dat de juiste persoon de handtekening zet.

U ondertekent de aansluitovereenkomst als volgt:

1. Klik op ‘Onderteken overeenkomst’.
  2. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden* en klik op ‘Begin’.
  3. Ga naar de volgende pagina door op ‘Volgende (0/1)’ te klikken.
  4. Klik op het ‘Handtekening’ veld en zet uw handtekening met uw muis (of vinger als u op een mobiel apparaat werkt). Klik daarna op ‘Ok’.
  5. U ziet het overzicht van de Bijzondere voorwaarden. Klik op ‘Verstuur’ om door te gaan.
  6. Klik nogmaals op ‘Verstuur’ om de ondertekening definitief af te ronden.

De aansluitovereenkomst is nu ondertekend. Wij verwerken uw aanmelding binnen vijf werkdagen. De tekenbevoegde ontvangt de getekende overeenkomst per e-mail.

Ondertekenen bij identificatie via AMP Groep

U als tekenbevoegde ondertekent de overeenkomst digitaal na identificatie bij u op locatie, op een tablet van AMP Groep. U krijgt een link van AMP waarin u een afspraak kunt maken hiervoor.

Ondertekening:

Als de identificatie volledig is afgerond ondertekent de tekenbevoegde de aansluitovereenkomst via CM Sign.

De door u ingevulde persoonsgegevens worden door CM maximaal 15 minuten opgeslagen. Na het afronden bewaart CM enkel nog metadata. Na 14 maanden worden deze metadata vernietigd.

Algemeen

Aansluitovereenkomst

Identificeren en ondertekenen