Let op: Bij 'Inloggen' ziet u de optie eHerkenning. Dit inlogmiddel is voorlopig alleen beschikbaar voor pilotdeelnemers. Meer weten?

We hebben een nieuw Kamer van Koophandel nummer gekregen, wat moeten we bij VECOZO regelen?

Antwoord

Als uw Kamer van Koophandel (KvK)nummer wijzigt, neemt u eerst contact op met Vektis. Zij zijn de beheerder van uw AGB-gegevens en bepalen of uw organisatie een nieuwe AGB-code krijgt.

Krijgt u een nieuwe AGB-code? Dan kunt u de 'oude' AGB-code laten beëindigen bij Vektis en de nieuwe AGB-code aanmelden bij VECOZO. U krijgt dan een nieuwe aansluitovereenkomst op basis van het nieuwe KvK-nummer met de daarbij horende AGB-codes.

Wijzigt uw KvK-nummer, maar u behoudt uw huidige AGB-code(s)? Ook dan is het aanmelden van de organisatie met het nieuwe KvK-nummer nodig. Als uw huidige AGB-code(s) reeds aangesloten is/zijn, dient VECOZO nog een handeling uit te voeren voordat u de aanmelding kunt starten. Wij ontvangen in dit geval graag een bevestiging per e-mail van de (hoofd)contactpersoon of tekenbevoegde op: administratie@vecozo.nl. In deze e-mail vermeldt u de situatie, het oude KVK-nummer, het nieuwe KvK-nummer en alle betrokken AGB-codes. U ontvangt van ons een bevestiging als u de aanmelding kunt starten.

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Wijzigen en/of beëindigen ondernemingsgegevens en AGB-code

E-mailadressen en notificaties

Klachten