Wat is de bewaartermijn van berichten in de Berichtenbox?

Antwoord

Berichten in de Berichtenbox worden tot 60 dagen na ontvangst bewaard. Na deze periode worden de berichten automatisch verwijderd uit de Berichtenbox. Als u de berichten wil archiveren, kan dit door het bericht te downloaden.

BB downloaden.jpg

Door op de knop Downloaden te klikken kunt u de berichten waarbij in de eerste kolom vinkjes zijn gezet opslaan op uw computer. De berichten worden per bericht opgeslagen in PDF-formaat. De naam van het bestand bevat de datum van opslaan en het onderwerp van het bericht. Downloadt u meerdere berichten tegelijk, dan worden deze berichten in één ZIP-bestand gebundeld. De naam van het bestand bevat de datum van opslaan.

Indien gewenst ontvangt u twee dagen voordat een bericht automatisch verwijderd wordt een notificatie per e-mail. U kunt deze mogelijkheid instellen via Mijn Diensten > Berichtenbox > Instellingen.

Algemeen

Berichten

Functionele berichtenbox

Persoonlijke berichtenbox