Hoe kan ik het telefoonnummer van de tekenbevoegde en (hoofd)contactpersoon wijzigen?

Antwoord

Om het telefoonnummer van de tekenbevoegde, hoofdcontactpersoon en/of contactpersoon te wijzigen, ontvangen wij hiervoor graag een e-mail met benodigde gegevens. De e-mail kan naar administratie@vecozo.nl worden verstuurd. Zodra wij de e-mail hebben ontvangen, wordt deze binnen vijf werkdagen beoordeeld. Alleen het telefoonnummer van de betreffende persoon/personen zoals geregistreerd bij VECOZO wordt met dit formulier gewijzigd.

Dit betekent dat het telefoonnummer zoals geregistreerd in het AGB-register ongewijzigd blijft. Op http://www.agbcode.nl/ kunt u uw huidige registratie in het AGB-register inzien. Indien de registratie niet juist is vindt u op deze website informatie over het wijzigen van uw gegevens.

Tekenbevoegde

Om het telefoonnummer van de geregistreerde tekenbevoegde te wijzigen ontvangen wij graag een e-mail vanuit het geregistreerde e-mailadres van de tekenbevoegde, met daarin de volgende gegevens: 

  • Kamer van Koophandel nummer van de onderneming
  • Nieuwe telefoonnummer
Hoofdcontactpersoon

Om het telefoonnummer van de geregistreerde hoofdcontactpersoon te wijzigen ontvangen wij graag een e-mail vanuit het geregistreerde e-mailadres van de hoofdcontactpersoon, met daarin de volgende gegevens: 

  • Kamer van Koophandel nummer van de onderneming
  • Nieuwe telefoonnummer

Om het telefoonnnummer van de geregistreerde tekenbevoegde te wijzigen ontvangen wij graag een e-mail vanuit het geregistreerde e-mailadres van de tekenbevoegde, met daarin de volgende gegevens: 

  • Kamer van Koophandel nummer van de onderneming
  • Nieuwe telefoonnummer
Contactpersoon

Om het telefoonnummer van de contactpersoon te wijzigen ontvangen wij graag een e-mail vanuit het geregistreerde e-mailadres van de betreffende contactpersoon, met daarin de volgende gegevens:

  • AGB-code van de onderneming
  • Nieuwe telefoonnummer

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Wijzigen contactgegevens

Persoonlijke certificaten

Systeemcertificaten

Certificaten algemeen

Toestemmingsverklaringen

Testcertificaten