Let op! Het is op dit moment erg druk bij onze afdeling Support. De wachttijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten. Meer weten?

Hoe weet ik wie mijn contactpersoon is?

Antwoord

Als u in het bezit bent van een persoonlijk certificaat en bent ingelogd, klikt u rechtsboven op het blokje met uw gebruikersnaam en gebruikersnummer. Op het volgende scherm klikt u op "Algemene instellingen". Hier ziet u, onder andere, wie de Contactpersoon van uw praktijk of instelling is.

Als u niet in het bezit bent van een persoonlijk certificaat dan verzoeken wij u dit intern na te vragen. Mocht hier geen duidelijkheid over zijn, dan kunt u een e-mail sturen naar administratie@vecozo.nl of telefonisch contact met ons opnemen.