Hoe weet ik wie mijn contactpersoon is?

Antwoord

Als u in het bezit bent van een persoonlijk certificaat en bent ingelogd, klikt u rechtsboven op het blokje met uw gebruikersnaam en gebruikersnummer. Op het volgende scherm klikt u op "Algemene instellingen". Hier ziet u, onder andere, wie de Contactpersoon van uw praktijk of instelling is.

Als u niet in het bezit bent van een persoonlijk certificaat dan verzoeken wij u dit intern na te vragen. Mocht hier geen duidelijkheid over zijn, dan kunt u een e-mail sturen naar administratie@vecozo.nl of telefonisch contact met ons opnemen.