Let op: Bij 'Inloggen' ziet u de optie eHerkenning. Dit inlogmiddel is voorlopig alleen beschikbaar voor pilotdeelnemers. Meer weten?

Ik werk met een Apple, hoe kan ik gebruik maken van VECOZO?

Antwoord

Voor het installeren of vernieuwen van certificaten kunt u op een Apple gebruik maken van Safari vanaf versie 10.13. Meer informatie over het installeren van een certificaat vindt u hier. Voor het gebruik van onze diensten ondersteunt VECOZO de browser Safari niet actief. Na het installeren van certificaten is het daarom van belang dat u hier een back-up van maakt. Deze back-up kunt u vervolgens terugplaatsen in Firefox. Meer informatie over het maken en terugplaatsen van een back-up vindt u hier