Hoe kan ik gebruik maken van Gebruikersbeheer?

Antwoord

Om toegang te krijgen tot de dienst Gebruikersbeheer hebt u een geldig persoonlijk certificaat nodig op naam van de bij VECOZO geregistreerde contactpersoon. Andere gebruikers hebben géén toegang tot deze dienst.

Bent u de contactpersoon van de onderneming en beschikt u over een actief VECOZO-certificaat? Dan hebt u toegang tot Gebruikersbeheer. Als contactpersoon van een onderneming kunt u op de volgende manier Gebruikersbeheer openen:

Klik rechtsboven in de navigatiebalk op het gebruikersnummer van uw certificaat (veertiencijferig nummer onder uw naam) en kies voor "Mijn gegevens". U komt dan in een menu terecht. Hier kunt u kiezen voor "Algemene instellingen".

Onder dit menu ziet u een knop ‘Gebruikersbeheer’ en ‘Systeemcertificaatbeheer’. Gebruikersbeheer is voor het beheer van persoonlijke certificaten,  Systeemcertificaatbeheer is voor het beheer van het systeemcertificaat.

Ook staat er een knop “mijn toestemmingsverklaringen” Hier kunt u uw toestemmingsverklaringen beheren.