Hoe kan ik inloggen met de UZI-pas?

Antwoord

Uw UZI-pas moet eenmalig gekoppeld worden aan uw VECOZO-account. Alleen UZI-passen welke die op naam zijn uitgegeven kunnen gekoppeld worden. Uw UZI-pas kan maar aan één account gekoppeld worden.

U heeft een VECOZO-account

Om de UZI-pas te koppelen heeft u de pincode en het gebruikersnummer van uw VECOZO-account nodig.

Volg onderstaande stappen:

1. Kies rechtsboven op het scherm voor de knop ‘Inloggen’.

2. Klik tweemaal op de knop ‘Volgende’, in het volgende scherm wordt een overzicht gegeven van alle UZI-passen en certificaten die op uw computer zijn geïnstalleerd.

3. Selecteer de juiste UZI-pas en klik op ‘OK’.  Er wordt u nu gevraagd de pincode in te vullen van uw UZI-pas, dus niet de pincode van VECOZO. Klik vervolgens op ‘OK’.

De eerste keer dat u dit doet komt u in het scherm “registreren certificaat".

4. Kies voor de knop ‘Volgende’.

5. Voer het 14-cijferig gebruikersnummer in bij ‘VECOZO nummer’. Kies voor de knop ‘Volgende’.

6. Kies nogmaals voor ‘Volgende’.

7. Voer daarna de pincode in die u van VECOZO heeft ontvangen.

8. Kies na het invoeren van de pincode voor de knop ‘Volgende’. De registratie is nu voltooid; het VECOZO-account is aan de UZI-pas gekoppeld.

9. Kies voor ‘Inloggen’ om op het VECOZO-portaal in te loggen.

U heeft geen VECOZO-account

Uw contactpersoon kan een VECOZO-account voor u aanvragen via Gebruikersbeheer.

Als uw onderneming nog niet bij ons is aangemeld, moet u deze eerst aanmelden.