Hoe kan ik de ingeregelde toestemmingsverklaringen inzien?

Antwoord

Zowel interne als externe toestemmingsverklaringen kunnen alleen geraadpleegd worden door de geregistreerde contactpersoon van uw organisatie.

Als contactpersoon roept u het scherm met toestemmingsverklaringen op door in te loggen op onze website en rechtsboven in de navigatiebalk op het gebruikersnummer van uw certificaat te klikken.

Klik bij 'Mijn gegevens' op 'Algemene instellingen' en vervolgens op ‘Mijn toestemmingsverklaringen’ om de lijst met afgegeven verklaringen te openen, of om een verklaring toe te voegen of te verwijderen.