Hoe beantwoord ik een notitie?

Antwoord

Als u een ontvangen notitie opent (door op de blauwe onderwerp-tekst te klikken) vindt u bovenin het scherm van de betreffende notitie een knop 'Beantwoord' om de afzender een antwoord te sturen.

Indien gewenst kunt u meerdere ontvangers aan uw antwoord toevoegen. Voor meer informatie hierover zie Hoe maak en verstuur ik een notitie.

In het tekstveld van de notitie kunt u een tekst tot maximaal 4.000 karakters invoeren. Ook kunt u een bijlage toevoegen, met een maximale grootte van 4 Mb. De bestandsnaam mag alleen cijfers, letters, koppeltekens, liggende streepjes en punten bevatten, dus geen spaties of bijzondere leestekens.

Daarnaast kunt u aangeven of en op welk adres u een notificatie per e-mail wilt ontvangen als er via het notitieverkeer een antwoord op uw antwoord komt.

Als alle gegevens zijn ingevuld klikt u op de knop Verstuur om de notitie te versturen naar de geselecteerde ontvanger(s).

Zodra uw antwoord verzonden is kunt u dit terugvinden in de postbus 'Verzonden'. Bij zowel de ontvangen notitie als het antwoord vindt u onderaan de notitie zelf een kopje 'Conversatie', met daarin de oospronkelijke notitie en alle antwoorden / wederantwoorden.

 

 

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Notitieverkeer