Let op: Overgang naar iWmo 3.2 en iJw 3.2 per 3 april 2023. Op maandag 3 april 2023 worden de nieuwe berichtenstandaarden iWmo 3.2 en iJw 3.2 in gebruik genomen. Meer weten?

Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van de dienst Notitieverkeer?

Antwoord

Het Notitieverkeer is bedoeld voor instanties met een Wlz-erkenning. Via het Notitieverkeer vindt (beveiligde) aanvullende informatie-uitwisseling over zorgvragen van cliënten plaats tussen het zorgkantoor en de zorgaanbieder.

Om op de VECOZO-website van het Notitieverkeer gebruik te kunnen maken dient u te beschikken over een geldig persoonlijk certificaat met autorisatie voor het Notitieverkeer. Dit is het geval als u na het inloggen een menu Wlz-berichten versturen ziet, met daaronder de optie 'Notitieverkeer'.

U kunt notities ook versturen via een softwareprogramma, mits dit het Notitieverkeer ondersteunt. VECOZO kan u geen advies geven over welk programma het meest geschikt is. Neem hiervoor contact op met uw koepelorganisatie, belangenvereniging of collega’s waarvan u weet dat zij gebruik maken van het Notitieverkeer via een softwarepakket.

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Notitieverkeer