Ik ben softwarepartij, waar vind ik informatie over de dienst Declareren?

Antwoord

Voor toegang tot de test- en ontwikkeldocumentatie dient u als softwarepartij aangesloten te zijn bij VECOZO voor de dienst Declareren. De documentatie vindt u dan op onze testomgeving. 

WAAR VIND IK PROJECT-/TECHNISCHE INFORMATIE?

Als u toegang hebt tot de VECOZO testomgeving, vindt u daar de technische documentatie via het menu Mijn diensten > Declareren onder het kopje Documentatie.

In de documentatie vindt u alle benodigde informatie over het implementeren van de dienst in uw software en het testen daarvan. Voor het declareren 2.0 zijn de documenten onder het kopje “Technische documentatie Berichtenservice (VSP-Koppeling)” met name van belang.

AANGESLOTEN ALS SOFTWAREPARTIJ, MAAR GEEN TOEGANG TOT DE PROJECT-/TECHNISCHE INFORMATIE

Bent u reeds aangesloten bij VECOZO en wilt u uw overeenkomst uitbreiden met een of meer diensten, dan kan de contactpersoon van uw instantie een e-mail sturen naar softwarehelpdesk@vecozo.nl, en daarin aangeven van welke diensten u gebruik wilt gaan maken en met welk doel.

NOG NIET AANGESLOTEN ALS SOFTWAREPARTIJ

Bent u nog niet bij VECOZO aangesloten als softwarepartij, dan kunt u zich via het onderstaande formulier kostenloos aanmelden.

Aanmelden als softwarepartij

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Indienen en opzoeken

Afhandeling declaraties

Softwarepartijen

Zorgverzekeraars