Hoe kan ik een authenticatie-app ontkoppelen van een VECOZO-account?

Antwoord

Onder het kopje Authenticatie is te zien of de gebruiker een authenticatie-app gekoppeld heeft. Indien er één is gekoppeld, dan is er een klikbare link te zien genaamd "Ontkoppel authenticatie-app". Indien er geen authenticatie-app is gekoppeld, dan staat er "Gebruiker moet de authenticatie-app nog koppelen".

De stappen voor het ontkoppelen van de authenticatie-app zijn als volgt:

Klik op "Ontkoppel authenticatie-app"

Er wordt gevraagd om een bevestiging. Kies voor "Ja".

De authenticatie-app is ontkoppeld.