Ik krijg tijdens het installeren/verlengen de melding "De gebruiker kan momenteel geen certificaat ophalen", wat moet ik doen?

Antwoord

Wanneer u deze melding krijgt betekent dit dat het certificaat op dit moment niet open staat voor herinstallatie of verlengen. Wilt u het certificaat alsnog installeren ontvangen wij graag een e-mail van de contactpersoon (vanuit het bij ons geregistreerde e-mailadres van de contactpersoon) met daarin het verzoek om het certificaat in te trekken en vrij te geven. In de e-mail dient de AGB-code van de praktijk of instelling vermeld worden in combinatie met het veertien-cijferige gebruikersnummer van het betreffende certificaat.