Ik heb mijn systeemcertificaat verlengd. Nu krijg ik een foutmelding in mijn softwareprogramma, wat moet ik doen?

Antwoord

Het verlengde systeemcertificaat moet nog gekoppeld worden aan uw softwareprogramma. Als dit niet gebeurt herkent het softwareprogramma nog het “oude” systeemcertificaat. VECOZO verzorgt de koppeling met uw softwareprogramma niet. Als u hier hulp bij nodig hebt, kunt u contact opnemen met de softwarepartij.