De installatietool blijft door lopen, wat moet ik doen?

Antwoord

Wanneer de installatietool blijft door lopen kan het certificaat niet geplaatst worden in de Windows certificate store.  Dit kan komen doordat u te weinig rechten heeft om de installatie uit te voeren.

Voor het installeren of verlengen van een certificaat wordt een VECOZO-tool geïnstalleerd; dit is een zogenoemde ‘executable’. Dit bestand zorgt ervoor dat het certificaat veilig en eenvoudig wordt geïnstalleerd of verlengd. Wanneer op uw pc of netwerk uw rechten zijn beperkt, of u in bijvoorbeeld een Citrix-omgeving werkt, hebt u vaak onvoldoende rechten om software uit te voeren of op te slaan.
Als u zelf geen rechten hebt voor het installeren van de VECOZO-tool kan uw systeembeheerder dit voor u oplossen door u tijdelijk meer rechten te geven of de tool voor u te installeren. Het VECOZO-bestand om de installatietool te installeren vindt u hieronder.

‘VecozoCertificaatInstallatie’