Let op: Overgang naar iWmo 3.2 en iJw 3.2 per 3 april 2023. Op maandag 3 april 2023 worden de nieuwe berichtenstandaarden iWmo 3.2 en iJw 3.2 in gebruik genomen. Meer weten?

De installatietool blijft door lopen, wat moet ik doen?

Antwoord

Wanneer de installatietool blijft door lopen kan het certificaat niet geplaatst worden in de Windows certificate store.  Dit kan komen doordat u te weinig rechten heeft om de installatie uit te voeren.

Voor het installeren of vernieuwen van een certificaat wordt een VECOZO-tool geïnstalleerd; dit is een zogenoemde ‘executable’. Dit bestand zorgt ervoor dat het certificaat veilig en eenvoudig wordt geïnstalleerd of vernieuwd. Wanneer op uw pc of netwerk uw rechten zijn beperkt, of u in bijvoorbeeld een Citrix-omgeving werkt, hebt u vaak onvoldoende rechten om software uit te voeren of op te slaan.
Als u zelf geen rechten hebt voor het installeren van de VECOZO-tool kan uw systeembeheerder dit voor u oplossen door u tijdelijk meer rechten te geven of de tool voor u te installeren. Het VECOZO-bestand om de installatietool te installeren vindt u hieronder. 

‘VecozoCertificaatInstallatie’

 

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Installeren/vernieuwen

Back-up maken/terugplaatsen

Inloggen/wachtwoord

Geblokkeerd/Verlopen/Verwijderd

Gebruikersbeheer

Testomgeving