Kan het certificaat op meerdere computers worden geïnstalleerd?

Antwoord

Een certificaat kan maar eenmalig geïnstalleerd worden en is computer- en browserafhankelijk. Dit betekent dat u alleen kunt inloggen op de computer en de internetbrowser waarin het certificaat is geïnstalleerd. Wilt u het certificaat op meerdere computers gebruiken? Dan kunt u de back up van uw certificaat importeren op meerdere computers.