Hoe verwijder ik een gebruiker?

Antwoord

Het is in het Gebruikersbeheer ook mogelijk om gebruikers met een persoonlijk certificaat te verwijderen. Let op: deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden. 

De stappen voor het verwijderen van een gebruiker zijn als volgt:

Klik in het gebruikersoverzicht op het achter de betreffende gebruiker. U komt in onderstaand scherm. Kies hier voor 'Verwijder'. 

Er wordt nogmaals om een bevestiging gevraagd. Kies voor "Ja". 

U komt terug in het Gebruikersbeheeroverzicht waarbij de melding wordt getoond dat de gebruiker is verwijderd. 

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Installeren/verlengen

Back-up maken/terugplaatsen

Inloggen/wachtwoord

Geblokkeerd/Verlopen/Verwijderd

Gebruikersbeheer

Testomgeving