Hoe verwijder ik een gebruiker?

Antwoord

Het is in Gebruikersbeheer ook mogelijk om gebruikers met een persoonlijk account te verwijderen. Let op: deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.

De stappen voor het verwijderen van een gebruiker zijn als volgt:

Klik in het gebruikersoverzicht op het achter de betreffende gebruiker. U komt in onderstaand scherm. Kies hier voor 'Verwijder'.

Er wordt nogmaals om een bevestiging gevraagd. Kies voor "Ja".

U komt terug in het Gebruikersbeheeroverzicht waarbij de melding wordt getoond dat de gebruiker is verwijderd.