Let op: Overgang naar iWmo 3.2 en iJw 3.2 per 3 april 2023. Op maandag 3 april 2023 worden de nieuwe berichtenstandaarden iWmo 3.2 en iJw 3.2 in gebruik genomen. Meer weten?

Hoe kan ik gebruik maken van Gebruikersbeheer?

Antwoord

Om toegang te krijgen tot de dienst Gebruikersbeheer hebt u een geldig persoonlijk certificaat nodig op naam van de bij VECOZO geregistreerde contactpersoon. Andere gebruikers hebben géén toegang tot deze dienst.

Bent u de Contactpersoon en beschikt u over een actief VECOZO-certificaat? Dan kunt u via het Gebruikersbeheer of Systeemcertificaatbeheer een overzicht zien van alle uitgegeven certificaten onder de betreffende instantie (per Vecozo-code). Als Contactpersoon kunt u nadat u bent ingelogd op de volgende manier het scherm van de dienst Gebruikersbeheer/Systeemcertificaatbeheer oproepen:

Klik, rechtsboven in de navigatiebalk, op het gebruikersnummer van uw certificaat (veertiencijferig nummer onder uw naam) en kies voor 'Mijn gegevens'. U komt dan in een menu terecht. Hier kiest u voor "Algemene instellingen".

De volgende knoppen worden zichtbaar. Kies vervolgens voor Gebruikersbeheer als het gaat om persoonlijke certificaten en kies voor Systeemcertificaatbeheer voor systeemcertificaten:

In Gebruikersbeheer ziet u een overzicht van alle gebruikers met persoonlijke certificaten. In Systeemcertificaatbeheer een overzicht van alle aangemaakt en geactiveerde systeemcertificaten.

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Installeren/vernieuwen

Back-up maken/terugplaatsen

Inloggen/wachtwoord

Geblokkeerd/Verlopen/Verwijderd

Gebruikersbeheer

Testomgeving