Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan in het Gebruikersbeheer?

Antwoord

U dient ingelogd te zijn op de omgeving waar u de gebruiker voor wilt aanmaken. Wilt u een gebruiker aanmaken op productie? Dan dient u ingelogd te zijn op productie en daar het Gebruikersbeheer te openen. Wilt u een gebruiker aanmaken op de test- en/of acceptatieomgeving van VECOZO? Dan dient u op deze omgeving(en) in te loggen en vanuit daar het Gebruikersbeheer te openen.

Om een nieuwe gebruiker aan te maken kiest u in het Gebruikersbeheer voor ‘Nieuwe gebruiker’.

Vul de gegevens in van de persoon waarvoor u een gebruiker wilt aanmaken. U kunt bij het veld ‘Referentie’ een eigen kenmerk meegeven. Indien u een referentie invult, zal deze ook op de pincodebrief vermeld staan. Klik vervolgens op ‘volgende’.

Enkel de autorisaties die voor de betreffende zorgverzekeraar/het betreffende zorgkantoor gelden worden hier getoond. Vink de autorisaties aan en klik op ‘Volgende’ onderaan de pagina.

U krijgt een overzicht te zien van uw aanvraag. Alvorens u de aanvraag kunt afronden vragen wij u om de voorwaarden te accepteren. Dit kunt u doen door het vinkje aan te vinken. Vervolgens klikt u op ‘Verzenden’ om uw aanvraag af te ronden.

De gebruiker is aangemaakt. Het gebruikersnummer van de gebruiker wordt via e-mail gestuurd en de pincodebrief wordt automatisch in uw Berichtenbox geplaatst.