Let op! Het is op dit moment erg druk bij onze afdeling Support. De wachttijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten. Meer weten?

Kan ik als 'rechtspersoon' ook toegang krijgen tot het Zorginkoopportaal?

Antwoord

Begint uw AGB-code met zorgsoort 17? Dan is uw onderneming in het AGB-register vastgelegd als rechtspersoon. Ook een rechtspersoon kan toegang krijgen tot het Zorginkoopportaal. Houd er rekening mee dat VECOZO:

  • controleert of de gebruiker tekenbevoegd is volgens het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK).
  • voor de zorgsoorten farmacie, huisartsen, paramedie en/of verloskunde de gebruikers koppelt aan alle onderliggende instanties, als uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) en het AGB-register blijkt dat er een relatie is tussen de onderneming en de opgegeven instanties.

Belangrijk hierin is dat de betreffende AGB-code ook contractueel is aangesloten bij VECOZO. Als dit nog niet het geval is dan kan deze via onze website worden aangemeld.

Wel willen wij u aanraden om dit alleen te regelen wanneer u een verzoek vanuit de zorgverzekeraar(s) hebt ontvangen. Zij bepalen namelijk op welke manier u een overeenkomst met de betreffende zorgverzekeraar afsluit.

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Uitvraagmodule

Contracteermodule

Onderhandelmodule

Nalevingsmodule