Wat betekenen de menu-opties op het startscherm?

Antwoord

Na het inloggen komt u op het startscherm van de onderhandelmodule terecht. Midden op het scherm ziet u alle menu-opties die op basis van uw autorisatie beschikbaar zijn. Het kan zijn dat u minder opties beschikbaar heeft als gevolg van een minder uitgebreide autorisatie. Door te klikken op een menu-optie gaat u naar de betreffende functionaliteit.

Hieronder vindt u de uitleg van de menu-opties per zorgsoort.