Wat zijn de voordelen van het gebruik van de UZI-pas?

Antwoord

Als u voor VECOZO-diensten inlogt op de website, moet u een persoonlijk certificaat op uw pc installeren. Dat is bij inloggen met de UZI-pas niet nodig. Geen persoonlijk certificaat installeren betekent tussentijds ook geen certificaat hoeven te vernieuwen. Zolang uw UZI-pas geldig is, kunt u ermee inloggen bij VECOZO. Met de UZI-pas kunt u op elke pc waar een kaartlezer aan is verbonden op de website van VECOZO inloggen.

Inloggen met de UZI-pas gaat op dezelfde manier als wanneer u inlogt met een persoonlijk certificaat. U gaat naar www.vecozo.nl en klikt rechtsboven op ‘Inloggen’. Tijdens het inloggen wordt om een pincode gevraagd. Dan voert u de pincode in die bij de UZI-pas hoort; de code die u ontvangen heeft van het UZI-register.