Waar vind ik een overzicht van alle certificaten die zijn uitgegeven onder de AGB-code?

Antwoord

Bent u de Contactpersoon van de onderneming en beschikt u over een actief VECOZO certificaat? Dan kunt u via het Gebruikersbeheer of Systeemcertificaatbeheer een overzicht zien van alle uitgegeven certificaten onder een AGB-code. Als Contactpersoon van een onderneming kunt u nadat u bent ingelogd op twee manieren het scherm van de dienst Gebruikersbeheer/Systeemcertificaatbeheer oproepen:

  • Door rechtsboven in de navigatiebalk op het gebruikersnummer van uw certificaat (veertiencijferig nummer onder uw naam) te klikken kunt u kiezen voor 'Mijn gegevens'. U komt dan in een menu terecht. Hier kunt u kiezen voor "Algemene instellingen".

CP

  • Via de dienst 'Beheer' vindt u het Gebruikersbeheer met twee submenu's: Personen (voor het beheer van persoonlijke certificaten) en Systemen (voor het beheer van systeemcertificaten).

In Gebruikersbeheer ziet u een overzicht van alle aangemaakte en van alle geactiveerde gebruikers met persoonlijke certificaten, in Systeemcertificaatbeheer en overzicht van alle aangemaakt en geactiveerde systeemcertificaten.

Overzicht gebruikers

 

 

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Wijzigen gegevens contactpersoon

Persoonlijke certificaten

Systeemcertificaten

Certificaten algemeen

Toestemmingsverklaringen

Testcertificaten