Ik werk met een Apple, hoe kan ik gebruik maken van VECOZO?

Antwoord

Voor het installeren of vernieuwen van certificaten kunt u op een Apple gebruik maken van Safari. Meer informatie over het installeren van een certificaat vindt u hier. Voor het gebruik van onze diensten ondersteunt VECOZO de browser Safari niet actief. Na het installeren van certificaten is het daarom van belang dat u hier een back-up van maakt. Deze back-up kunt u vervolgens terugplaatsen in Firefox. Meer informatie over het maken en terugplaatsen van een back-up vindt u hier