Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw wachtwoord instellen?

Met behulp van de pincode van het certificaat kunt u het wachtwoord resetten. De pincode hebt u per brief van of via de Berichtenbox (van de contactpersoon) ontvangen. Reset het wachtwoord als volgt:

1. Klik tijdens het inloggen op de link 'wachtwoord vergeten' naast het invoerscherm van het wachtwoord.wachtwoord%20vergeten.jpg
  2. Voer de pincode in en wijzig  vervolgens uw wachtwoord

Het nieuwe wachtwoord moet bestaan uit:

• Minimaal acht karakters
  • Minimaal één kleine letter
  • Minimaal één hoofdletter
  • Minimaal één cijfer
  • Minimaal één leesteken

Daarnaast mag het wachtwoord niet het veertien-cijferige gebruikersnummer bevatten en niet gelijk zijn aan vijf eerder gebruikte wachtwoorden voor dit certificaat.