Door wie wordt de testomgeving gebruikt?

De testomgeving tstwww.vecozo.nl wordt alleen gebruikt door softwarepartijen en zorgverzekeraars, en door zorgverleners die op verzoek van VECOZO of een verzekeraar een bepaald testtraject doorlopen. Een testcertificaat kan alleen door de contactpersoon van uw instantie worden aangevraagd via het hiervoor bestemde aanvraagformulier. Uw instantie dient reeds bij VECOZO aangesloten te zijn. Is dat niet het geval, meldt u zich dan eerst aan als nieuwe klant.