Waar kan ik mijn gebruikersnummer terugvinden?

Antwoord

Uw gebruikersnummer wordt bij aanmaken van het certificaat per e-mail gecommuniceerd naar de VECOZO-contactpersoon. Of hoofdcontactpersoon als het gaat om het gebruikersnummer van de contactpersoon.

Als uw e-mailadres in het certificaat staat geregistreerd (tijdens installatie of vernieuwing) kunt u voor het vernieuwen van het certificaat ook een e-mailbericht hebben ontvangen, waar uw gebruikersnummer ook in vermeld staat.

Weet u uw gebruikersnummer niet meer of bent u deze kwijt? De contactpersoon kan dit per e-mail opvragen bij de afdeling Support van VECOZO. Let op; geef in deze e-mail duidelijk aan om welke omgeving het gaat (productie-, acceptatie- en/of testomgeving), daarnaast de AGB-code van de praktijk of instelling en de naam van de gebruiker. VECOZO stuurt dan per email het gebruikersnummer naar het bij VECOZO geregistreerde e-mailadres van de contactpersoon.