Let op! Het is op dit moment erg druk bij onze afdeling Support. De wachttijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten. Meer weten?

Waar kan ik mijn gebruikersnummer terugvinden?

Antwoord

Uw gebruikersnummer wordt bij aanmaken van het certificaat per e-mail gecommuniceerd naar de VECOZO-contactpersoon. Of hoofdcontactpersoon als het gaat om het gebruikersnummer van de contactpersoon.

Als uw e-mailadres in het certificaat staat geregistreerd (tijdens installatie of vernieuwing) kunt u voor het vernieuwen van het certificaat ook een e-mailbericht hebben ontvangen, waar uw gebruikersnummer ook in vermeld staat.

Weet u uw gebruikersnummer niet meer of bent u deze kwijt? De contactpersoon kan dit per e-mail opvragen bij de afdeling Support van VECOZO. Let op; geef in deze e-mail duidelijk aan om welke omgeving het gaat (productie-, acceptatie- en/of testomgeving), daarnaast de AGB-code van de praktijk of instelling en de naam van de gebruiker. VECOZO stuurt dan per email het gebruikersnummer naar het bij VECOZO geregistreerde e-mailadres van de contactpersoon.