Waar kan ik mijn pincode terugvinden?

Antwoord

VECOZO stuurt pincodes per post of via de Berichtenbox. Dit is afhankelijk van het type aanvraag, maar ook de toegankelijkheid tot de Berichtenbox voor de contactpersoon. Pincodes van de certificaten van contactpersonen worden altijd per post verstuurd. Deze worden gestuurd naar het correspondentieadres van uw onderneming en ter attentie van uw hoofdcontactpersoon.

In onze bevestigingsberichten geven wij altijd aan op welke wijze een pincode is toegestuurd, per post of via de Berichtenbox.

Berichtenbox

 

Let op: Berichten worden tot 60 dagen na ontvangst bewaard.
Wij adviseren daarom altijd om de ontvangen pincodebrief af te drukken.

Als u niet zelf in het bezit bent van uw pincode, kan het zijn dat de VECOZO-contactpersoon deze voor u bewaart. Als ook de contactpersoon de pincode niet meer heeft, kan de pincode opnieuw worden aangevraagd:

De contactpersoon of rechtmatige gebruiker van het certificaat stuurt hiervoor een e-mail naar support@vecozo.nl met het verzoek tot het resetten van zijn of haar pincode. Geef hierbij duidelijk aan om welke omgeving het gaat (productie-, acceptatie- en/of testomgeving). Het 14-cijferige gebruikersnummer en de AGB-code moeten in deze e-mail worden vermeld. De contactpersoon ontvangt desgewenst per post of in zijn/haar Berichtenbox een nieuwe pincode.

Als u de pincode in uw Berichtenbox wil ontvangen, raden wij u aan om te controleren of u de algemene voorwaarden van de Berichtenbox al hebt geaccepteerd. Om de Berichtenbox te gebruiken dienen de algemene voorwaarden te worden geaccepteerd als u de eerste keer naar de Berichtenbox gaat en wordt u als de gebruiker geactiveerd. Bij het weigeren van de algemene voorwaarden wordt de Berichtenbox niet geactiveerd en kan deze NIET worden gebruikt. Log hiervoor in op VECOZO en klik op Berichtenbox onder ‘Diensten’

Gerelateerde pagina's

Algemeen

Wijzigen contactgegevens

Persoonlijke certificaten

Systeemcertificaten

Certificaten algemeen

Toestemmingsverklaringen

Testcertificaten