Welke autorisaties staan er op mijn certificaat?

Antwoord

De contactpersoon van de organisatie kan per certificaat inzien welke autorisaties er op het certificaat staan geregistreerd.

Als contactpersoon van een onderneming kunt u nadat u bent ingelogd op twee manieren het scherm van de dienst Gebruikersbeheer/Systeemcertificaatbeheer oproepen:

• Door rechtsboven in de navigatiebalk op het gebruikersnummer van uw certificaat (veertiencijferig nummer onder uw naam) te klikken. Door bovenin te kiezen voor 'Mijn gegevens' komt u in een menu terecht. Hier kunt u kiezen voor "Algemene instellingen"

CP

• Onder dit menu ziet u een kop Gebruikersbeheer met twee submenu's: Personen (voor het beheer van persoonlijke certificaten) en Systemen (voor het beheer van systeemcertificaten).

De contactpersoon kan bij alle gebruikers autorisaties bekijken, toevoegen, aanpassen of verwijderen door op de gewenste gebruikersregel in de kolom Acties op het icoon 'Wijzigen' te klikken.